"N-TRAVEL"  Ceļojumu aģentūra:   +371 63 02 10 67

slide1.travel

Vīzas

bildevizam

Uz Krieviju

VĪZAS NEPIECIEŠAMAS TIKAI  LR  PILSOŅIEM

Vīzas veids

Tips

9 d.d.

3-6 d.d.

2 d.d.

1 d.d.

Tūrisms / 30 dienas

1 - kārtēja

80

130

185

195

Darījuma / 90 dienas

1 - kārtēja

110

144

190

245

Darījuma / 90 dienas

2 - kārtēja

114

149

195

250

Darījuma / 1 gads / ar iepriekš. vīzu

Vairākkārtēja

125

     

Darījuma / 2 gadi/ ar iepriekš. vīzu

Vairākkārtēja

190

     

Darījuma / 1 gads / UFMS 21 k.d. + vīza

Vairākkārtēja

170

190

   

Darījuma / 1 gads / UFMS 14 k.d. + vīza

Vairākkārtēja

190

225

   

Vīzas pārlīmēšana uz jauno pasi

   

85

   

Tranzīts

1-2 kārtēja

80

125

   

Ar savu ielūgumu / privāta vai darījuma

 

85

125

   

 

Kravas auto vadītājiem - +15 eiro pie darījuma vīzas cenas.

Krievijas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

  • · Pase,
  • · 1 foto (krāsaina, uz baltā fona, 3,5 x 4,5) ,
  • · Anketa,
  • · Vairākkārtējai vīzai nepieciešama iepriekšēja vīza un zīmogi (robežu šķersošanas),
  • · Tranzītvīzas noformēšanai niepecešama galamērķa valsts vīza ( ja vīza ir obligāta) un braukšanas biļešu kopijas no pilsētas - ceļojuma sākumpunkta līdz galamerķa pilsētai.

Uz Baltkrieviju

Vīzas veids

6 d.d.

3 d.d.

Tūrisma pils. / nepils. (līdz 30 dienām)

45

75

Bērni līdz 6 g.v.

15

20

Тranzīts (turp) / 1-kārt

25

45

Tranzīts / 2- kārtējs

30

50

Tranzīts / daudzkārtējs

 60

 100

 Lai noformētu viesošanās vīzu uz Baltkrieviju nepieciešama sekojoša informācija un dokumenti:

  • 1 fotogrāfija 3,5 cm x 4,5 cm uz balta fona;
  • pase ar tukšām vīzu lapām;
  • darbavietas adrese, amats, telefons;
  • dzīvesvietas adrese, telefons, ģimenes stāvoklis, laulātās personas vārds un uzvārds, dzimšanas dati un vieta, pilsonība, sievietēm - meitas uzvārds;
  • personas, kura uzaicina, vārds un uzvārds;
  • personas, kura uzaicina, adrese, telefons;
  • obligātās apdrošināšanas polise (1 eiro par 2 dienām).

Uz Ukrainu

VĪZAS NEPIECIEŠAMAS TIKAI  LR  NEPILSOŅIEM! 

Vīzas veids

16 d.d.

2 d.d.

Tūrisma (vienreizēja līdz 30 d.)

125

235

Tūrisma / līdz 30 dienām 2-kārtēja

165

315

Tūrisma/Bērniem līdz 16 g.v./ līdz 30 dienām 1-kārtēja

95

155

Personām, dzimušām Ukrainā (līdz 90 d., vienreizēja)

112

212

Personām, dzimušām Ukrainā (līdz 90 dienām, divreizēja)

160

310

Tranzīts (turp-atpakaļ) 2-kārtējs

160

310

 Nepieciešamie dokumenti tūrisma, privātas un tranzītvīzas noformēšanai:

  • Pase, 1 foto
  • Informācija par klientu saskaņā ar anketu
  • Izziņa no bankas vai no darba par ienākumiem pēc aprēķina - 30 EUR par katru uzturēšanās dienu
  • Viesnīcas rezervācija
  • Biļešu rezervācija
  • Apdrošināšana

Uz Eģipte

LATVIJAS NEPILSOŅIEM VĪZA JĀIEGŪST PIRMS CEĻOJUMA

Vīzas veids

1 līdz 2 nedēļam  

Vienkārtēja tūristu vīza (pērkot ceļojumu N-Travel)

65 EUR

Vienkārtēja tūristu vīza (pērkot ceļojumu citur)

74 EUR

Daudzkārtēja tūristu vīza

140 EUR

Nepieciešamie dokumenti:

  • ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēnešus pēc atgriešanās un vismaz 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
  • 2 fotokartiņas 3,5 x 4,5 cm
  • aviobiļešu un viesnīcas rezervācijas kopija
  • Anketa (pildam uz vietas ofisā)


Valstis, uz kurām var doties bez vīzas:

Līgumi par bezvīzu ieceļošanas kārtību paredz ieceļot un uzturēties valstī bez vīzas ar īslaicīgas privātas vizītes vai tūrisma mērķi. Plānojot uzturēties valstī ar mērķi mācīties vai strādāt, jau iepriekš attiecīgās valsts vēstniecībā ir jānoformē vīza.

Vairāk informācijas ar valstu sarakstiem, uz kurām valstīm Latvijas pilsoņi un nepilsoņi var doties bez vīzas Ārlietu Ministrijas mājaslapā.

 

Nosūtīt pieprasījumu

9 - 2 =
http://ntravel.lv/lv/visas
147